KNVB past procedure afgelastingen aan

De KNVB zal vanaf nu uiterlijk om 20:00 uur op de dag voorafgaand aan de wedstrijddag de afgelastingen bekend maken, dit na het fiasco van vorige week waarbij op het laatste moment de jongste jeugd pas op zaterdag is afgelast.


Tijdens de evaluatie over afgelopen weekend is gebleken dat onze communicatie rondom de afgelastingen heeft geleid tot opmerkingen en ongemak. Onze intentie is altijd om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Daarom werd het besluit tot zaterdagochtend uitgesteld, zodat de meest recente feiten en cijfers van MeteoConsult en consuls beschikbaar zouden zijn.


We hebben echter gezien dat dit tot (te)veel onvrede heeft geleid. Dat is vervelend en onnodig. Daarom hebben we besloten de communicatieprocedure aan te passen.


Herziening procedure

Vanaf nu zullen we uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.


De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). Houd deze de avond voor de wedstrijd dus goed in de gaten. Natuurlijk kan je ook altijd nog kijken op het ouderwetse TeleTeksT.

22 keer bekeken

Voetbalvereniging Sluiskil
Sportpark D'n Dolse Diek
Drostlaan 11 
4541 EP Sluiskil 

Info@vvsluiskil.nl 

0115-471550

© 2019 - Voetbalvereniging Sluiskil