Zomerse Paaskaarting


De Paaskarting van afgelopen zaterdag gaat de boeken in als een van de warmste kaartingen ooit. Prachtig weer en dan ook nog vakantietijd dat belooft meestal niet veel goeds voor de opkomst maar boven verwachting zaten er zaterdagmiddag toch 28 kaarters aan tafel. Met 20 bieders en 8 jokeraars kunnen we toch spreken van een goede opkomst, we hadden deze aantallen in ieder geval niet meer verwacht.


Pasen viel dit jaar laat en daarmee is het ook gelijk de laatste kaarting van het seizoen, tijdens de laatste kaarting worden ook altijd de jaarklassementen opgemaakt en dat was natuurlijk zaterdag niet anders.


Bij het Bieden zonder Roem kwamen nieuwkomers Frank Lekens en Piet van Doorn (de vader van!) boven drijven en waren de enige die 4 bomen wisten te winnen, Frank wist echter meer punten binnen te halen en won met 4 +43, Piet hield het op een keurige 4+37. De derde plaats werd gedeeld door Herman Prins en Linda Nolle, 3 +15. Peter van Doorn moest natuurlijk, in het bijzijn van vaders, laten zien ook te kunnen kaarten en kwam met 3 +12 tot een prima 5e plek.


Bij het jokeren was het vandaag Marie Herman (80 punten) die Frieda Wieme (64 punten) en na een terechte hertelling mevrouw van Doeselaar (45 punten) achter zich liet.


De jaarklassementen waren dit jaar prooi voor Johan Vercruijsse bij het Bieden en natuurlijk voor zoveelste keer voor Hetti Roel bij het jokeren. Johan en Hetti misten dit seizoen geen enkele kaarting en stonden al enige tijd bovenaan in het klassement. Op de laatste speeldag waren er nog wel kapers op de kust waarbij Werner Gelderland zelfs fictief na 2 rondjes voor Johan was gekomen, echter Werner verloor de laatste 2 bomen… Herman Prins was uiteindelijk nog de grootste bedreiging, hij sprong 5 plaatsen in het klassement maar kwam echter uiteindelijk 3 punten te kort.


Bij het jokeren was de pap eigenlijk al gestort, Hetti had een redelijke voorsprong op Marie Herman en laatstgenoemde had een monsterzege nodig om Hetti voorbij te streven. Marie won de kaarting uiteindelijk wel maar Hetti haalde met een 6e plaats genoeg punten binnen voor de welverdiende rollade.


Volgend seizoen zijn er nieuwe kansen, we melden ons weer in september/oktober, Fijne zomer!34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Voetbalvereniging Sluiskil
Sportpark D'n Dolse Diek
Drostlaan 11 
4541 EP Sluiskil 

Info@vvsluiskil.nl 

0115-471550

© 2019 - Voetbalvereniging Sluiskil

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now